Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Πίτα Ψαριού


Υλικά
2 μεγάλες πατάτες
2 καρότα
το χυμό μισού λεμονιού
4 αυγά
4 φιλέτα πέρκας ή βακαλάου ή άλλου λευκού ψαριού
4 κουταλιές της σούπας αλεύρι
αλάτι-πιπέρι

Δημιουργία
Ξεφλουδίζουμε, πλένουμε και κόβουμε σε πολύ λεπτές λωρίδες ( με το εργαλείο που ξεφλουδίζουμε τα καρότα) τις πατάτες και τα καρότα.
Μέσα σε κατσαρόλα αχνίζουμε το ψάρι με το χυμό του λεμονιού, μέχρι να βγάλει όλα τα νερά του και να στεγνώσει (για 15 λεπτά περίπου).
Σε ένα μπόλ με ένα πηρούνι τεμαχίζουμε το ψάρι, αναμιγνύουμε τα αυγά, τις πατάτες, τα καρότα, το αλεύρι, ρίχνουμε αλάτι πιπέρι και αδειάζουμε σε ένα μικρό πυρέξ.
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για 30 έως 45 λεπτά, ανάλογα το φούρνο μας και πόσο στεγνό το θέλουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου